• 2020 StageGroepsfoto

Start judoseizoen 2021-2022

Geschreven door Super User op .

Naast de vakantietrainingen voor de groepen 3 en 4 zal het 44e judoseizoen van Kodokan officieel van start gaan op woensdag 1 september. Dit in de hoop dat corona niet opnieuw de plannen zal doorkruisen.
We hebben de groepsindeling voor volgend seizoen gemaakt. Deze is terug te vinden op onze website (link). We willen nu al meegeven dat deze groepsindeling niet definitief is, maar nog kan wijzigen in functie van de mogelijke opkomst in september.  
 
Omdat we tot tweemaal toe het slotmoment van de voorbije judo-seizoenen gemist hebben (juni 2019 en juni 2020) willen we dit ook proberen te compenseren met een startmoment op zaterdag 28 augustus. Dit zal plaatsvinden op de intussen al gekende locatie: St.-Donatus-instituut, M. Sacréstraat te Merchtem. (Locatie waar onze jaarlijkse barbecue doorgaat) Er is een huldiging voorzien van de verdienstelijke leden (twee seizoenen) en een diploma-uitreiking. De receptie zal aanvangen om 16 uur. Via onze website dien je je in te schrijven voor dit startmoment. (link)
 
 
We hopen dat we een normaal judo-jaar tegemoet gaan en dat we jullie allen zullen terugzien tijdens de vakantietrainingen, het startmoment op zaterdag 28 augustus en/of tijdens de gewone trainingen vanaf september.
 
 
Als er toch nog wijzigingen komen in de planning omwille van strengere corona-maatregelen zullen we jullie tijdig verwittigen via mail en onze website.