• initiatielessen
  • infoUurtje
  • 2020 StageGroepsfoto

Buitentrainingen

Geschreven door Jurgen Roels op .

Na een bijna contactloos judo-seizoen willen we, net als in juni 2020, afsluiten met drie outdoor-trainingen voor groepen 3 en 4, telkens woensdagavond van 20u00 tot 21u00 en dit op de woensdagen 9, 16 en 23 juni. Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten zal er enkele uren voor de start van de training een mail gestuurd worden met de aankondiging dat de training niet zal plaatsvinden. Dit wil ook zeggen dat aanstaande zaterdag de laatste online training zal doorgaan.

Wat moet je zeker meebrengen: een fitnessmatje, de elastiek die ook gebruikt werd voor de online-trainingen en een fles(je) water. Voor het overige volstaat sportieve kledij (geen judogi nodig).

Voor de locatie verwijzen we naar onderstaand plan, de ingang naar het grasveld waar de trainingen zullen doorgaan bevindt zich in de Dendermondestraat tussen het nummer 64 en 66 (doodlopend straatje met op het einde een kapel).

We hopen jullie gezond en wel te kunnen ontmoeten vanaf volgende week woensdag. 
Gelieve je in te schrijven via onze website, zodat we een zicht hebben op het aantal deelnemers.

In de bestuurskring is er nog druk overleg om mogelijk toch nog een mooi einde aan dit zwaar gehavende judoseizoen te breien in de vorm van een receptie (eind juni) met huldiging van de verdienstelijke leden van de voorbije twee seizoenen. (Als het technisch mogelijk zal zijn met de geldende Corona-regels) We houden jullie zeker op de hoogte.

outdoorLocatie